30 July 2011

My Official Blogshop : IRINE NADIA SWEET HOUSE


Assalamualaikum :)



 Rasanya macam dah lama niat di hati nak buat blogshop sendiri. Ewahhh..hehe. Tapi, asik-asik tangguh je. Sebab boleh cover dengan letak semua items and products yang irine nak jual dalam personal blog sendiri je.hehe. But, rasanya lebih senang kalau ada blogshop sendiri ni, nanti senang korang semua nak tengok and alert bila irine update anything dalam blog ni. Takdelah rasa confius

" eyh..blog Irine ni, personal blog or blogshop ni?"  

Untuk elakkan persoalan2 itu semua timbul, maka terhasillah blogshop ni. Ok, right now, blog ni still under construction. Baru 80% siap. Tuh pon, dalam proses nak letak sikit2 items yang irine jual expecially CATALYST PRODUCT yang mana korang semua sedia maklum Irine STOKIS yang berdaftar for this hot products ^^ yeahhh! support us!

Eh, untuk pengetahuan korang semua, Irine bukan sediakan blogshop ni untuk CATALYST PRODUCT je tau.  Selain tu, Irine akan buat SALE untuk jual dress2, perfumes, and barang2 kecantikan diri expecially for girls dekat luar sana. So, untuk memudahkan lagi korang semua untuk alert dengan setiap kali irine update blog ni, boleh lah jadi FOLLOWER untuk blogshop ni :) Memudahkan lagi untuk korang semua takkan terlepas dengan HOT SALE Irine nanti. Selalunya, macam SALE yg irine buat for dress, mesti ada yang akan terlepas and tak sempat nak rembat laju2. hehe. Be one of my follower and and always support me ok! :)

Last but not least, sebarang pertanyaan boleh la email kepada irine at
irine_vco@yahoo.com

p/s : Irine amat alu-alukan kepada owner blogshop yang nak bertukar link blog dengan Irine ^^

CATALYST PRODUCTS !
More products for SALE will be uploaded soon. Stay tuned :)



29 comments:

Miss Nadya said...

no 25 datang bagi komen..semoga berjaya..:)

Rozana Razali said...

irine sy nak exchange link.. tp blogshop sy biasa2 je.. sy dah add link blogshop irine.. ni link sy http://www.lebeaumonde.co.cc/

Pelangi said...

irene..jom tukar link!!..^_^

►AdamXis◄ said...

Assalam...tahniah Irine.yups betul gak part konpius tuu...lepas nie kena panggil Tokei Irine laa...hihihi

fittiariri said...

gud lark irine ::))

ezloveycraft said...

irine. exchange link okeh :)

http://ezloveycraft.blogspot.com/

HaFizaH aYu said...

congratz irine..xsabr nk shopping dress kat cni hehe

Ameer said...

Good Luck....

Hishyamuddin said...

tahniah irine..semoga lebih maju..selalu support irine...

raflessia07 said...

salam. irine. jom exchange link nak tak? belog kite even cincai2 tapi sudi x nak exchange? ni link kite http://raflessiacollection.blogspot.com/

Fiq Fikri said...

cayok2 erenn..fiq sokong!! cehh..gud luck
semoga jadi bisnes woman :P

IEQAH said...

ieqah follow sini..selamat maju jaya irine ^_^

bolehlaa iewqah terjah slalu

Irine Nadia MaRceLLo said...

miss nadya : hye no 25! hehehe.. tq ok :)
pelangi : wokeyh kak, tgu irine edit2 lg blog ni, irine masukkan link :)
adam : hehe.tokei la sgt...:P tq tau ! ^^
fitti : tq my dear :) pray for me :)
fizah : hehe. tgu tau.irine pon x sabar nk tgk semua orang cantik bile pakai dress yg irine nak jual nnt. :)
ameer : tima tacih :)
hisyam : thanx! ni die orang yg x putus2 anta comment.hehe
fiq : amin ya rab :) doakan smuanya bjln dengan lancar.

HasNah Kawaii said...

cantik lah >.<
berminat nak beli ni.

azly♥iejah said...

wish u luck irine..semoga d permudahkan segala urusan n selamat menyambut ramadhan ya..^_^
jomm tukar link..=)


http://azlyiejah.blogspot.com

azly♥iejah said...

yehhhh...jom tkar link...
wish u luck dear..^_^

nurayunni said...

deaR,berminat nk beli jubah mcm u..nanti bgthu ye irine..:)
http://cokelatmanis.blogspot.com/

-atikah jasman- said...

2 dia..irine da bukak blogshop la pulak..huhuiii..da jadi usahawan muda da sekarang ek..tahniah irine..bdwy minat sgt dgn dress labuh irine ni taw..ni kalau irine jual kat blogshop ni sure sale meletop2..kaka pun nak jugak..kat mana buleh dpt ek??berkenan benar ni..:))

Ms. Siti said...

congratz.. wish u best of luck :)

cahaya azyla said...

wah,,,akak jul dress manyak2 oke ^_^
wish u gud luck!!

p/s : jual baju size besaw2,nanty boleh belikan ibu tersayang.ahakkss

sweet..young..crazy... said...

yeay..nak shopping kat sini..LOVE IT ! ;P

Fairuz Liyana Azman said...

suka la tgok baju irine...irine beli kt mana ye??ke irine ada jual?

RdQa said...

salam irine...

katne yer nk beli dress cmni..? nk bli jgk la.. :)

CzuCyg said...

cmne nk order dress cm irene nie... suka tgk dress irene pki... nti bgthu czu ye...

http://czucyg.blogspot.com/

Hidung Berair said...

nak tanye..baju tu beli kat mane? cantek la... :)

syila may said...

nak tahu jugak mane beli..nk pkai untuk dinner 1 april ni...nanti bagitahu syila tw..

shopaholic_loverz91@yahoo.com

kamalrul ana said...

irine beli baju irine pakai tu dimane ye? cantik

kamalrul ana said...

salam.. kat mane irine beli dress tu.. cantik

muhamad farid Arifin said...

asslam.....kak,sy yakin ngan produk catalyst ni coz akak sy adalah salah satu agen catalyst........hehhehehehehhe.......sy pn pnah try gak.....alhamdulillah......so far so good....BTW nice dress.....

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates