30 July 2011

Product VCO terhangat di pasaran!

VIRGIN COCONUT OIL SOFT GEL ( VCO )
60 Softgel Capsules / 500mg each 
Product Classified As Food Under Food Act
Our Virgin Coconut Oil is in softgel capsule form for easy consuming and storage. Extracted through biotechnology's bacteria fermentation process, yielding up to 60% extraordinarily pure lauric acid . The increased content of lauric acid strengthens the body immune system.
Apa itu VCO
VCO adalah salah satu produk terbaik keluaran Catalyst berasaskan minyak kelapa dara. Kelebihan VCO ini ialah ia menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark bagi wanita hamil dan banyak lagi.
KEBAIKAN
 VCO
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur
  • Juga baik untuk ibu hamil

CARA PENGAMBILAN
  • Boleh digunakan dengan 2 cara, makan atau sapu di permukaan muka (untuk masalah kulit muka)
  • Makan 1 biji 2 kali sehari (pagi dan malam) atau 2 biji sekaligus, selepas atau sebelum makan
  • Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong
  • Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dubiarkan sehingga pagi.
Click for PRICE

15 comments:

Izyan said...

berapa harga ya ?

N.N.M.H said...

kalau nak ambil yang utk sapu je kat muka buleh kan? :)

ainia89 said...

cm ne nk beli?

Nor Syazwani Binti Md Yusoff said...

cmne nk order? guna
bank ape?

Payung Sutera said...

irine, sy dh emailkan bukti pmbayaran...cek tau email...tq... follow la sy k.

zue_amin said...

salam irine,
sy dh isi kat borang oder form...kat mane sy nk dptkn no akaun?

Ainul Hayat said...

Salam Irene,
Produk VCO Coconut Oil ni sesuai untuk kulit sensitif tak?

Nadiah said...

salam irine..sy da submit order form...tunggu reply dr irine..:)

nadz|rah said...

assalamualikum. kak,sy dh submit form. minta check ya. tp nak bank in mcm mne? acc number? :)

fieqa said...

akak , nak tanya , vco nie boleh kurangkan berat badan tak ?

Nazatul Faizah said...

bagus vco ni..

Mas said...

slain muka boleh tak di sapu di bahagian kulit yg lain..seperti kaki..

Cik Adieb said...

kalo bank in guna BSN , x ble ka ?

aNereO UsitHe said...

naj singgah sini...dah hntr order form..hope dpt la vco tu...stlh skian lama menunggu :)

Quareshiqeen said...

mcm mne nk dapatkan vco ni ? kat farmasi besenyew ad jual x ??

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates