10 August 2011

Victoria's Secret Beauty & Body Care

Hye semua!

Next, Victoria's Secret SALE telah menerjah ke blogshop Irine untuk pertama kalinya :)
Semua product2 adalah yang terbaru Irine dapat untuk sale kali ni dan 
yang pasti mostly adalah pink!
Irine sendiri tergoda dengan product dari Victoria's Secret ni, wangi okay!
Semua adalah ready stock which is ada di tangan irine sekarang tapi limited, jadi siapa cepat dia yang cantik dan wangi dulu. :p
Details boleh tengok di bawah, don't forget to drop your email :)

-Authentic exclusive by Irine Nadia-



VICTORIA'S SECRET (PINK) GIFT SET (3 IN 1)
Body lotion 100ml/3.4 FL oz
Eau de parfum 7.5ml/.25 FL oz
Sheer Frangrance mist 125ml/4.2 FL oz

RM150 (SOLD)



VICTORIA'S SECRET (VERY SEXY) GIFT SET (3 IN 1)
Body lotion 100ml/3.4 FL oz
Sheer sexy mist 125ml/4.2 FL oz
Body wash 100ml/3.4 FL oz

RM160
( item available : 1 set )



VICTORIA'S SECRET (BEAUTY RUSH) GIFT SET (3 IN 1)
Body 3-in-1 wash for shower, bubble bath & hair 100ml/3.4 FL oz
Body drink lotion 100ml/3.4 FL oz
Lip gloss 13g/.46 oz
Juiced berry fragrance - sangat wangi!

RM99
( item available : 4 3 )



VICTORIA'S SECRET (LOVE SPELL) GIFT SET (3 IN 1)
Exhilarating body wash 125ml/4.2 FL oz
Refreshing body mist 125ml/4.2 FL oz
Hydrating body lotion 125ml/4.2 FL oz

RM99
( item available : SOLD OUT)



VICTORIA'S SECRET WISH PINK EAU DE PARFUM
50 ml/1.7 FL oz
Fragrance presented as a romantic blend of peony and vanilla, an ultimate girly fragrance, romantic and in center of attention.

RM150 each
( item available : SOLD OUT )




VICTORIA'S SECRET WISH PINK 
Body lotion 125 ml/4.2 FL oz
A romantic blend of peony and vanilla
*Irine pakai yg ni, wangi sgt!

RM59
( item available : 4  3 2)





VICTORIA'S SECRET COCONUT CRAZE 
Body Double Mist 250 ml/8.4 FL oz
A doubly sweet hydration sensation! Two layers of skin conditioners and fragrance mix things up for soft, scented skin. Shake well, spritz on and play it smooth with Coconut Craze scent

RM69
( item available :  3 )



VICTORIA'S SECRET VERY SEXY HOT 
Body lotion 200 ml/6.7 FL oz
Nice romantic fragrance and make skin feel soft and smooth

RM79
( item available : 2 1 )



Untuk dapatkan product2 ni boleh emailkan pada irine dan masukkan product details di atas ke section 'other product name' di dalam ORDER form.
(items will added RM5 for postage)

Email now!

17 comments:

Asma Liyana said...

like this...

senorita25 said...

Irine darling, boleh x kalau Irine include a bit details on bau die contoh cam kalau produk A, mix of jasmine and vanilla ke musky ke fresh ke camtu. TQ:)

cikwawa said...

irine, include beg sekali ke ? hehe

AliahLattif said...

hi, termasuk postage ke ? :)

ULtradya said...

nk tunggu bonus nih br beli..hehehehe...xsabauuu!!!

cEnD@LiL@ said...

VICTORIA'S SECRET (VERY SEXY) GIFT SET (3 IN 1)
dh abeh yer??

Cik Yaya Insyirah said...

salam, if beli give by hand bleh x?hee student kskb an..hihi

cikwawa said...

irine, victoria secret pink yang atas sekali tuh, perfume die 7.5 ml je eh ? sikett la ye ?

:mikaomei: said...

irine. ika nak irine promote perfume yang the best and untuk lelaki. boleh? ASAP ok. ta pun hadiah yang sesuai untuk birthday laki. ika nak hadiahkan tok si sygg. plezzzz.

asyiqin nasir said...

IRINE, I da email u pasal pembayaran VCO
TQ

gigitjari said...

dapat duit claims leh beli nih..

MayangRosli said...

irine, i dah submit form tau. nak yg nie.

Azyan Jerjer said...

saye suke pink!!!!

izue zs said...

Cik Irine, cmna sy boleh dapatkan lagi lotion/perfume WISH PINK tue yer?dah puas cari x jumpa jga..ada sumber lain x?:)

taiptaipletter said...

irene . perfume CANDY BABY ade di jual tak ?

sheisnabilahalya said...

kak, update laa lgi VICTORIA'S SECRET produk yg lain~ nakkkkk ! ;)

erIEs24 said...

salam,irine yg pink tu biler lagi nak ader stok???

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates