26 December 2011

MIRACLE TAB BY IRINE NADIA

Assalamualaikum :-)

Pernah dengar product MIRACLE TAB

Since Irine diperkenalkan dengan product ni, Irine memang suka sangat-sangat! Ramai dah yang berpuas hati dengan product ni. Nak tau tak apa fungsi product ni? ok jommm Irine bagi korang betol-betol faham :) 

Untuk pengetahuan semua, product MIRACLE TAB ni ada beberapa barang iaitu Tab EX dan Tab XY, Tab Soap ( HOT SELLING) dan HD Glow Essence. Produk kecantikan daripada Korea ni dah lama digunakan oleh selebriti-selebriti Hollywood dan Bollywood untuk mengekalkan wajah yang cantik dan sihat. Produk ni jugak pernah dinobatkan sebagai makanan para bidadari kayangan oleh sebuah majalah Korea. Rahsia kecantikan selebriti ni menjadi tanda tanya kerana produk ni hanya boleh didapati oleh golongan selebriti dan ternama sahaja. Kini, Irine sendiri memberikan korang semua peluang untuk merasai dan alami sendiri rahsia kecantikan yang menjadi tanda tanya ini :)





MIRACLE TAB PRODUCT 

1) TAB EX



RM 180 / 60 biji


KHASIAT TAB EX UNTUK KECANTIKAN

Sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada kulit, menghilangkan jerawat, jeragat untuk membuatkan kulit lebih cantik, halus dan sihat serta gebu. Selain itu, Tab EX ni juga mampu mengembalikan seri wajah dan menjadikan wajah yang kusam menjadi berseri-seri. Semakin lama penggunaan, kulit akan menjadi semakin flawless dan glow. 

Tab EX juga akan mengurangkan serta menghilangkan kesan parut, mencerahkan kulit secara sekata, mengecilkan pori-pori kulit dan menjadikannya semakin rapat. Protein terbaik dalam setiap biji Tab Ex akan melindungi dan menjaga struktur kulit ke tahap yang paling maksima. Selain itu juga, ia merupakan anti-aging dan menjadikan wajah tampak sentiasa muda dan bertenaga :) 

Apakah Fungsi Tab EX untuk kulit & kecantikan?
* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan & mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembapkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan, di bawah kulit dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress dan Anti Depression

CARA PENGGUNAAN TAB EX
Telan sebiji lepas mengambil sarapan/makan tengah hari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk dan agak serius atau bermasalah yang inginkan kecantikan yang pantas, disuggestkan untuk makan 4 biji sehari ( 2 siang & 2 malam)

ORDER HERE


2) TAB SOAP 
 ( HOT SELLING!)



RM 70 / 25 gram 

Ok yang ni pulak, Irine nak ceritakan product yang paling larissss dannn panasssss macam goreng pisang! hehe. Tab Soap ni mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Ia memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan. 

Tab Soap ni bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan perlindungan akti oksidan, terutamanya kepada sesiapa yang inginkan perlindungan daripada kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi, dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Tab Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam, dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit. 

Produk ini bukan hanya mampu menghilangkan jerawat, tapi berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah dan tidak dimakan usia. Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.


CARA PENGGUNAAN
Best effect, gunakan sabun 2-4 kali sehari.Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat-tempat nak cerah macam ketiak ke, leher ke, atau celah-celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit, kemudian bilaskan.Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus gebus gitu. So jangan risau ye, teruskan penggunaan sabun. Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut dan licin :) Tapi, tak semua tau yang akan rasa pedih tu, depends pada kulit masing-masing :)

Sebagai alternatif, sabun ni juga boleh dijadikan mask jugak tauuu. Haaa, berbaloi-baloi, satu buku sabun ni boleh guna 2 in 1 sekali gus. Pencuci muka dan mask. Gunakan seminggu 3x. 

Cara: JANGAN basahkan muka, buihkan sabun, kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudia bilas. Penggunaan skincara adalah disyorkan untuk mendapatkan kesan berganda. 

FOOT NOTE
Sabun jangan terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan. Berdasarkan pengalaman, sebuku sabun boleh tahan selama dua hingga tiga bulan.

ORDER HERE


3) HD Glow Essence



RM 80/ 50ml

Ok yang last sekali, product yang paling best dan paling melengkapkan antara ketiga-ketiga barang yang Irine terangkan satu persatu tadi. Satu lagi rahsia kecantikan kulit sihat. Yang ni lebih kepada menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dalam product ni dapat diserap jauh untuk merawat kulit disamping mengecilkan pori-pori dan bebas daripada stress serta serangan radikal. 

Essence pelembab dan pencerah ni mampu mengurangkan ketidaksempurnaan kulit wajah daripada bebas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit. Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan. Diuji di bawah kawalan dermatologis. Jangan risau, Hd Glow Essence ni sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit yang sensitif macam Irine ni :) 


CARA PENGGUNAAN
Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP). Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan HD boleh digunakan bersama toner/pelembab/krim/make-up.


_________________________________________________________________________________


SOALAN LAZIM

ADAKAH TAB EX MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN?
Insyaallah tidak ada. Sebab product ni daripada sumber protein murni.


ADAKAH PRODUCT TAB EX HALAL?
Yess! HALAL ! Sebab product ni adalah kompoun murni seperti vitamin, dan tidak dicampur dengan asas lain. Tab EX ni actually makanan, klasifikasi sama macam vitamin & protein yangg dekat farmasi tu tanpa kandungan yang berbahaya. Untuk dpt pengesahan daripada KKM pula, KKM is only for ubat yang ada kandungan aktif sahaja. Didnt have any KKM sebab they are SUPPLIMENT FOOD (not suppliment drugs). On HALAL issue pulak, proses penyediaan product ni from molecule dan BUKAN daripada sumber binatang :) Jadi, SELAMAT DAN HALAL untuk anda semua :)


BOLEH TAK IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN ANAK MENGAMBIL TAB EX?
Boleh! :) Tiada kesan sampingan pada baby.


BOLEH TAK KALAU IBU YANG MENGANDUNG MENGAMBIL TAB EX?
Tidak digalakkan / sama seperti ubat lain ( hanya atas nasihat doktor). 
_________________________________________________________________________________

Kalau anda masih tidak percaya, Irine mempunyai ratusan testimoni2 daripada customer yang telah menggunakan produk ni. Cuba dulu baru tau! Boleh lihat album-album testimoni di Fan Page Irine ok.


9 comments:

aamira_0411 said...

salam k irine...
i'm interested nk beli produk ni.. but x tau la kalo sesuai for my age or not... im 16, and i have a very bad acne problems...
i lived in masjid tanah, melaka.. so, what would the postage cost be??
-aamira-

~!!cik ain!!~ said...

salam k.irine..sy nak tnye , kalau sy nak order miracle tab nie, macam mane?boleh terangkan tak?kalau order bile boleh dapat?produk nie ade di stokis2@farmasi kat luar ke?hrp dpt jwpan.thank you.

wannonly said...

slm.sy berminat nk cuba tab soap.slain tu ada jual x prduk vco dan glow b white?

ielaSuhailah said...

wow nak cuba,, kulit saya xda la bmasalah sangt, , t kalau ada duit nak order la,, sya student lagi, so kena bpikir dulu,, tapi sya akan pastikan sya nak try jugak dan y not akan jadi produk kcntikan saya stu ari nanti,, hehhe, nak tnya kak irene pon guna ka produk ni?

Wahidah said...

Tq irine..bace entry ne baru tau cara guna yg betul miracle tab ne..:))

fariha said...

kak irine..kalo kte gne miracle tab ne, kena gne secara berterusan ke? ade kesan sampingan lain x kalo kita stop gne.??

syazrinakuya said...

still ada lagi?

Mawar Fadzil said...

kalau guna produk lain seperti cleanser, masih boleh guna sabun tu?

Adda said...

kak irine, nak tanya boleh .. apa beza tab ni dengan VCO yea ? kalau untuk muka yg ada masalah white and black head, bekas jerawat and berminyak , which one yg paling okay digunakan ..
terima kasih :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates