30 July 2011

My Official Blogshop : IRINE NADIA SWEET HOUSE


Assalamualaikum :)



 Rasanya macam dah lama niat di hati nak buat blogshop sendiri. Ewahhh..hehe. Tapi, asik-asik tangguh je. Sebab boleh cover dengan letak semua items and products yang irine nak jual dalam personal blog sendiri je.hehe. But, rasanya lebih senang kalau ada blogshop sendiri ni, nanti senang korang semua nak tengok and alert bila irine update anything dalam blog ni. Takdelah rasa confius

" eyh..blog Irine ni, personal blog or blogshop ni?"  

Untuk elakkan persoalan2 itu semua timbul, maka terhasillah blogshop ni. Ok, right now, blog ni still under construction. Baru 80% siap. Tuh pon, dalam proses nak letak sikit2 items yang irine jual expecially CATALYST PRODUCT yang mana korang semua sedia maklum Irine STOKIS yang berdaftar for this hot products ^^ yeahhh! support us!

Eh, untuk pengetahuan korang semua, Irine bukan sediakan blogshop ni untuk CATALYST PRODUCT je tau.  Selain tu, Irine akan buat SALE untuk jual dress2, perfumes, and barang2 kecantikan diri expecially for girls dekat luar sana. So, untuk memudahkan lagi korang semua untuk alert dengan setiap kali irine update blog ni, boleh lah jadi FOLLOWER untuk blogshop ni :) Memudahkan lagi untuk korang semua takkan terlepas dengan HOT SALE Irine nanti. Selalunya, macam SALE yg irine buat for dress, mesti ada yang akan terlepas and tak sempat nak rembat laju2. hehe. Be one of my follower and and always support me ok! :)

Last but not least, sebarang pertanyaan boleh la email kepada irine at
irine_vco@yahoo.com

p/s : Irine amat alu-alukan kepada owner blogshop yang nak bertukar link blog dengan Irine ^^

CATALYST PRODUCTS !
More products for SALE will be uploaded soon. Stay tuned :)



Hair Treatment series

HAIR TREATMENT & REVITALIZER

Coconut oil is known as one of the best natural nutrition for hair. It promote in healthy growth of hair providing them a shiny complexion. Massaging regularly in the head area with coconut oil ensures that your scalp is free of dandruff, lice, (and lice eggs), even if your scalp is dry. It also provides the essential proteins required for nourishing damaged hair.



KEBAIKAN
  • Merawat kebotakkan dan keguguran rambut
  • Menghitamkan dan melebatkan rambut
  • Mengatasi masalah penyakit kulit kepala
  • Stabilkan kimia semulajadi pada kulit kepala.
  • Menghapuskan kelemumur pada kulit kepala dan mencegah dari kulit kepala yg kering
  • Membantu pembentukan tisu kulit kepala serta merawatnya
  • Melindungi kulit dari radiasi sinaran matahari
  • Menyuburkan kulit kepala
CARA PENGGUNAAN
Letak sedikit hair treatment di atas tapak tangan anda dan sapukan diseluruh rambut sehingga kulit kepala. Lebihkan kawasan yg bermasalah. Biarkan selama 30 minit sebelum dicuci dengan apa2 shampoo. Untuk kesan lebih baik, pakai dengan hair Revitalizer. Setelah dilap kering boleh pakai hair Revitalizer sama seperti memakaii minyak rambut/perapi. Hair revitalizer tidak perlu dibilas.


Click for PRICE

Catalyst Collagen supplement terbaik

COLLAGEN

15 sachets / 3g eachMADE WITH NATURAL INGREDIENTSDietary Supplement
Collagen is a powerful long-term anti-ageing protein.It improves the skin's elasticity and suppleness, reducing lines, wrinkles, produces a firmer, more even toned skin, helps to achieve a glowing radiant and provides the skin with strength, flexibility, and resilience. 

Apa itu COLLAGEN?

Collagen adalah protein yang paling penting di dalam badan manusia. Collagen membina 75% daripada tisu kulit dan bertindak sebagai pemegang untuk pembentukan struktur badan kita. Apabila umur anda meningkat ke 25 tahun, 'collagen' akan mula berkurangan sebanyak 1.5% setiap tahun dan bila mencecah usia 40 tahun, 'collagen' dalam badan akan mula menghilang sebanyak 40%. Ketika ini kulit mula kendur dan berkedut. Penambahan 'collagen' adalah di syorkan bagi mengganti semula 'collagen' yang menghilang dan membina semula sel-sel dan tisu-tisu badan.

KEBAIKAN COLLAGEN
  • Menganjalkan kulit seluruh badan, mengurangkan garis halus,kulit kusam, kulit kering, warna kulit yg x sekata, dan kecilkan liang roma.
  • Menghalus dan mencerahkan kulit.
  • Membantu mengurangkan kendur dan kedut pada kulit
  • Mencantikkan rambut dan kuku
  • Meningkatkan kadar metabolisme
CARA PENGAMBILAN

Collagen adalah dalam bentuk serbuk, berasa manis. Buka paket dan masukkan ke dalam mulut atau letak di bawah lidah. Boleh diminum bersama air suam dan jus buah untuk lebih efektif. Waktu paling sesuai untuk makan Collagen adalah sebelum tidur ( 2-3 jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam. Tiada apa-apa pantang untuk pengambilan Collagen ini.

Click for PRICE

Product VCO terhangat di pasaran!

VIRGIN COCONUT OIL SOFT GEL ( VCO )
60 Softgel Capsules / 500mg each 
Product Classified As Food Under Food Act
Our Virgin Coconut Oil is in softgel capsule form for easy consuming and storage. Extracted through biotechnology's bacteria fermentation process, yielding up to 60% extraordinarily pure lauric acid . The increased content of lauric acid strengthens the body immune system.
Apa itu VCO
VCO adalah salah satu produk terbaik keluaran Catalyst berasaskan minyak kelapa dara. Kelebihan VCO ini ialah ia menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark bagi wanita hamil dan banyak lagi.
KEBAIKAN
 VCO
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur
  • Juga baik untuk ibu hamil

CARA PENGAMBILAN
  • Boleh digunakan dengan 2 cara, makan atau sapu di permukaan muka (untuk masalah kulit muka)
  • Makan 1 biji 2 kali sehari (pagi dan malam) atau 2 biji sekaligus, selepas atau sebelum makan
  • Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong
  • Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dubiarkan sehingga pagi.
Click for PRICE

29 July 2011

Welcome to my OFFICIAL BLOGSHOP by Irine Nadia :)

Assalamualaikum semuaaaaaaa....!!!

Dengan lafaz bismillah, Irine bersama2 kuasa bulan dengan rasminya membuat sebuah lagi blog yang comel untuk korang2 semua menjamu mata.. hihi.. :P

This is my new blogshop created to all of you out there who love shopping like me! :'D

Will update more soon, page under construction.. stay tune :)

~ IRINE NADIA SWEET HOUSE ~

Template by:

Free Blog Templates