21 May 2012

Crystal Collagen Eye Mask

Assalamualaikum and Hye semua. 
Kali ni Irine nak buat review tentang Collagen Eye Mask. Ada sesiapa yang dekat sini, mempunyai masalah eye bag? Bagi yang jenis dan stok-stok yang suka tidur lambat memang sah-sah akan ada masalah macam ni. Selalunya jadi pada student lah kan sebab study sampai tengah malam. Tapi, kalau yang jenis terlebih tidur tu pon akan jadi masalah jugak. Kurang tidur tak boleh, terlebih tidur pon tak boleh, ngam-ngam tidur pon tak ok jugak. haha. So, macam mana tu? 

Crystal Collagen Eye Mask. Memang sangat-sangat bestttt ok! Sejuk je bila pakai dan letak bawah mata. Irine pakai setengah jam je sebelum nak tidur. Before nak tidur, tanggalkan perlahan-lahan. Apa yang Irine dapat rasakan perubahan selepas pakai Collagen Eyemask ni? Haaaa..cecite cecite. Bila bangun pagi esoknya kan, Irine rasa bawah mata ni sejukk gile! hehe. Seriuss! Sebab Irine sndiri yang rasa, tu sebab nak share and review dengan korang :) Selalu bangun2 pagi, mata sembabbbb je kannn..lebam semacam. Tapi pagi tu, yg Irine dapat rasakan memang best.


Kenapa bestnya Collagen Eye mask ni? Best sebab collagen ni membantu dan berfungsi untuk merawat eyebag, kedutan, dark circle, kesembapan mata akibat tak cukup tidur.




Antara yang dah mencuba collagen eyemask ni :) Nampak dengan lebih jelas kan? 
Letak betul-betul bawah mata kita. 

Pic credit to JeanJean, blogger from Singapore :)




Nih laaa dia yang Irine guna sekarang :) Satu pek ada sepasang yang boleh digunakan untuk sebelah mata kanan dan sebelah mata kanan. 




Nampak tak collagen yang dipasang bawah mata dalam picture atas ni? Masa awal-awal pakai collagen eyemask ni, collagen dia still nampak tebal lagi. Bila dah pakai selama 30 minit atau 40 minit, bila dah tanggalkan eyemask tu dah nipis dah :) Collagen tu dah menyerap. Sejukkk sangat rasa..


Mana nak dapat? Now! Boleh order dengan Irine :)

5 packet = RM 20


Irine suggestkan, kalau nak beli, boleh try untuk stok seminggu punye yang 5 pasang ni :) Hari2 pakai sebelum tidur. Memang syiiookkk! Bagi yang nak jaga bawah mata , rawatlah daripada sekarang :)




0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates