NUR LIZZ PRODUCT


Exclusive slimming product by
NL Healthy Herb


NUR LIZZ 2 SLIMMING
"Membongkar Rahsia dari Anugerah Alam"


Apakah Nur Lizz 2 Slimming?

Nur Lizz 2 Slimming adalah sejenis produk perlansingan terbaik tanpa perlu berdiet yang dihasilkan oleh NL Healthy Herb Sdn Bhd. Penghasilan produk kesihatan dan kecantikan ini adalah berasaskan 100% tumbuhan herba yang terpilih dan diproses melalui kaedah Teknologi Nano untuk penyerapan yang lebih effisen. Memilih hanya herba yang terbaik serta pemprosesan melalui kaedah saintifik, produk ini memberikan mutu terbaik, selamat, bebas dari bahan kimia merbahaya serta memastikan setiap bahan dan kaedah pemprosesan adalah HALAL.


Apakah fungi Nur Lizz 2 Slimming?
 • Membuang lemak, bahan asing dan air berlebihan yang tidak diperlukan oleh badan.
 • Mencuci darah dari kolestrol, kandungan gula berlebihan, toksin dan bahan asing.
 • Melancarkan perjalanan darah, menghancurkan serta menghilangkan darah yang tersumbat.
 • Meningkatkan fungsi organ-organ utama.
 • Meningkatkan fungsi kadar metabolisma badan (kadar pencernaan dan pembakaran tenaga/ lemak) serta menambah tahap oksigen yang diperlukan oleh badan.
 • Meningkatkan tahap kesihatan.


Apakah kelebihan Nur Lizz 2 Slimming?
 • Mengurangkan berat badan secara semulajadi tanpa perlu berdiet atau berpantang.
 • Menjadikan anda “slim”, sihat , cantik, mencerahkan kulit, gebu, awet muda dan menawan.
 • Diperbuat hanya dari herba-herba yang hebat dan terpilih.
 • Bertindak secara semulajadi (herba semulajadi) terhadap sistem tubuh dengan mencuci darah dan organ- organ utama dari bahan berbahaya.
 • Memperbaiki tisu-tisu rosak, menambah keupayaan tisu dari sebelumnya serta menambah kandungan kolegen dan nutrien menyebabkan sistem badan lebih efektif serta awet muda.
 • Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL19910381T)
 • Produk bumiputera yang terbukti bersih dan Halal.


Cara pengambilan
 • Makan 1 biji kapsul sahaja waktu pagi selepas makan (sarapan)
 • Dinasihatkan untuk meminum air masak dengan kerap dan konsisten untuk keberkesanan tindak balas yang cepat.
 • Golongan yang dilarang sama sekali untuk mengambil produk ini adalah wanita hamil, ibu menyusu dan golongan  berpenyakit kronik.
Keberkesanan Nur Lizz 2 Slimming

Pada awal pengambilan produk ini, penghantaran oksigen ke seluruh badan akan berlaku. Pada sesetengah individu yang mempunyai masalah kesihatan mungkin akan berasa tidak selesa serta sakit pada bahagian tertentu tubuh. Ini kerana bahagian tubuh tersebut bermasalah atau saraf dan alur darah yang sempit atau tersumbat. Penghantaran oksigen akan membuka semula saluran serta saraf yang tersumbat.


Anda hanya perlu minum air putih/masak sekerap mungkin untuk mempercepatkan tindak balas terhadap sistem badan untuk menyingkirkan segala toksin serta bahan-bahan yang tidak di perlukan oleh badan. Anda diingatkan supaya jangan mengabaikan pengambilan makanan setiap hari kerana ianya sangat penting untuk membantu membaik pulih kesihatan anda. Dengan produk Nur Lizz 2 Slimming, anda tidak perlu untuk berlapar, cuma amalkan diet pemakanan biasa dan seimbang.


Click for PRICE and order HERE_________________________________________________________________________________
TESTIMONI

Dari pelanggan Irine dan orang ramai yang telah menggunakan NL2SlimmingBOB KUMAN Mereka semua adalah pengguna Nur Lizz 2 Slimming


_________________________________________________________________________________


Nama: Pn. Zulida
Lokasi: Rawang
Umur: 32 tahun
No. HP: 012-6403276
Kerjaya: Pegawai Bank

Berat Sebelum : 82kg
Berat selepas pengambilan Produk Nur Lizz 2 Slimming : 68kg


TESTIMONI :

Berat badan saya naik mendadak selepas melahirkan anak kedua. Masalah berat badan ini berterusan sehingga melahirkan anak ke-3. Pelbagai produk telah saya cuba sehingga terpaksa membelanjakan sejumlah besar wang saya namun hasilnya hampa. Selepas mencuba Nur-Lizz, saya dapati berat badan saya turun sebanyak 6kg dalam masa tidak sampai 2 minggu. Malah, masalah sakit tumit saya juga hilang dan saya berasa lebih cergas. Selama 2 bulan, saya telah kehilangan sebanyak 15kg.

Terim kasih Nur-Lizz.


_________________________________________________________________________________
Berat sebelum menggunakan Nur Lizz 2 Slimming : 87 kg (kiri)
Berat semasa menggunakan Nur Lizz 2 Slimming : 84 kg
Berat terkini hasil penggunaan Nur Lizz 2 Slimming : 66 (kanan)


TESTIMONI:

Sebelum menggunakan produk ini saya telah menggunakan pelbagai jenis produk untuk kurus tapi hampir semuanya gagal kerana nafsu makan saya serta pekerjaan saya yang membuatkan saya sayang untuk membazir makanan. Saya merupakan peniaga makanan. Setelah menggunakan produk Nur Lizz 2 slimming ini bukan sahaja saya tidak perlu berlapar malah saya lebih cergas,sihat, kurus sihat lagi menawan. Yang amat saya suka berkenaan kesegaran tubuh badan saya menjadi segar walaupun tidur saya hanya 4 - 5 jam sehari tapi rasa macam cukup sangat tidur saya. Memang kawan-kawan tidak percaya dengan perubahan pada saya...jadi jangan buang masa serta wang anda kepada sesuatu yang tidak pasti...carilah Nur Lizz 2 slimming pasti anda kagum dengan keberkesanannya...insyaallah.

Template by:

Free Blog Templates